H2: Det var da som §€%$#!!

Herrer 2 tok fredag kveld i mot Lyn 2 i Alliansehallen. Sist tapte vi i sluttsekundene, så nå skulle vi ha revansje!

Gjestene har fått med seg hele 14 mann til Ski denne fredagskvelden og det merkes på tempoet i kampen. Det er full gass fra start, og selv om Lyn åpner best er det vi som tar ledelsen ved Stian etter 4.20. Lyn svarer dog kjapt, og nå bølger det en del frem og tilbake. Kristoffer gir oss ledelsen på ny etter 13.05, men nok en gang kommer gjestene kjapt tilbake. Men når Preben setter 3-2 med tre sekunder til pause, klarer de ikke å svare.

Ronny gir oss en pangstart på midtperioden med 4-2 etter snaue minuttet spilt. Men så faller vi dessverre tilbake til gamle synder. Vi slutter med alt vi gjorde så veldig bra i 1. periode, vi blir løpende i mellom og spillet fremover går trått. Gjestene utnytter denne mørkeperioden maks og setter fire kasser. 4-6 før siste periode.

Siste periode ligner mer på den første, men vi har kanskje et ørlite overtak spillemessig. Vi produserer hvertfall målsjanser i fleng. Thai setter ballen i tverrliggeren ned på streken og ut etter en frekk frislagsvariant, og vi har flere 100% sjanser etter dette.  Men det må gå over halvspilt periode før vi får en velfortjent redusering. Deretter sliter vi med uttellingen igjen, så med fire minutter igjen tar vi timeout for å forberede uttak av keeper. Og med Tom ute av buret får vi 6-6 med to minutter igjen! Nå koker det på banen, og kampen eskalerer brått langt utover linja som er satt av dommerne – det blir litt småstygt til tider, og da mister vi fokus i et halvsekund. Brått er vi seks mann på banen og vi må spille undertall. Og når gjestene setter 6-7 på 59.08 er reprisen fra borteoppgjøret et faktum.

Skikkelig synd at vi ikke får med oss hvertfall ett poeng fra denne kampen. Våre ni (10 da Oskar kom halvveis) utespillere kjemper hele veien og vi spiller en meget god kamp i 42 minutter. Det straffer seg dessverre litt for mye med de 18 minuttene i 2. periode når Lyn gjør fire mål. Og så var det disse marginene da (tvella, strek, ut)…

Ski 2 – Lyn 2: 6-7 (3-2, 1-4, 2-1)

Skis lag (mål + assist): Tom (MV), Trond Oskar, Thai, Stian (1+0), Glenn (1+1), Ronny (1+2), Oskar (1+0), Helge, Preben (1+1), Kristoffer (1+0), Henrik (0+1)

Utvisninger:

Ski: 1×2 (Ronny)