Trener ønskes

Damelaget i Ski IL innebandy ønsker en trener. Kanskje går DU rundt med et trenerhjerte og har lyst til å bli vår trener neste sesong etter sommeren. Vi er en god gjeng med blanding av mange ulike damespillere. Noen har aldri spilt en kamp før, mens noen har spilt litt eller mye før. Neste sesong spiller vi i 1.div. Vi trenger litt rutine og en som vil lære bort et spillesystem. Ambisjonene er å spille for gøy, så en eventuell trener må ikke være for blodseriøs, men en god mix. Vi er veldig ivrige på å bli bedre og ha det gøy samtidig. 🥰 Du vil ikke bli helt alene i trenerrollen, men vil ha en hjelpetrener. En av damene på laget fungerer som spillende hjelpetrener. Vi trener primært på tirsdager 20.30 til 22.00 Ta kontakt med Veronica Nielsen-Saugnes på nummer 41414879 om dette høres interessant ut.