D1: God treningskamp

Onsdag kveld (17/9) gjestet Skis damelag Blindern Athletica for å bryne seg mot Oslostudentene. OSI havnet på 6. plass i 2. divisjon i forrige sesong, mens Ski er nyopprykket.

Det ble en jevn, spennede og artig kamp. Ski tar ledelsen halvveis ut i første periode, og laget har flere megasjanser til å øke ledelsen – uten hell… I stedet utlikner OSI rett før pause. Andre periode fortsetter som den første: OSI triller ball og etablerer mange angrep, mens Ski kjører kontringer nærmest ved enhver anledning. Vertene går etterhvert opp til 2-1, men Ski utlikner ikke så alt for lenge etterpå. Resten av perioden kommer begge lag til mange avslutninger, men dårlig presisjon og motspillere og keepere hindrer flere noteringer i målprotokollen. Tredje periode blir i grunnen like fartsfylt hvor OSI står for det mer etablerte spillet, mens Ski kontrer. Vertene tar igjen ledelsen, men gjestene utlikner like etterpå. På tampen scorer OSI på en vakker (og heldig) styring slik at Oslostudentene går seirende ut av bataljen.

Alt i alt en meget nytt og god gjennomkjøring av Ski. Dette lover godt foran sesongpremieren søndag 5. oktober borte mot Lier.

OSI-Ski: 4-3 (1-1, 1-1, 2-1)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Balto, Guro, Sigrunn, Adele, Linda, Anita, B14 (1+1), Anne (1+1), Vibeke (1+0)