G05: 2. serierunde

Da er serierunde to unnagjort og det ble en flott dag i Skihallen, veldig gøy å spille hjemmekamper.

En ekstra takk til foreldrene til Vetle, Kevin og Jens som tok ansvar for vant og sekretariatet.

Første kamp var mot Asker og vi holder fortsatt hovedfokuset på å holde ballen i laget. En kamp med ikke alt for høyt tempo, men vi har veldig god kontroll og spiller oss frem til masse sjanser. Det tikker jevnt og trutt inn scoringer, så det ender til slutt 13-4.

Gjelleråsen som tapte veldig veldig mye i forrige runde har hentet inn forsterkninger (det er helt ok) og fremstår som et nytt lag. Flere fra første laget er med og det er de som er laget og sentrer dessverre veldig lite til sine egne 2. lag spillere.

Vi ser at dette blir en tøff match og maner guttene til å «gå i krigen», være mye tøffere i duellene. Glenn og jeg får svar og spillerne leverer en topp match. Ikke bare går vi i krigen men vi fortsetter å spille masse fin innebandy i angrepssonen. Veldig høyt tempo og fult trøkk fra spillere, trener og publikum. Vi leder matchen, men de utligner og det står 2-2 til pause. Mange sjanser til begge lag men det blir med en scoring til for Gjelleråsen. Tap 2-3, men dette var kanskje vår beste kamp hittil.

Takk til alle spillerne som løftet seg og tok ansvar, herlig. Hyggelig med «comeback» av Bastien, og brødrene Molle som steppet inn da hockeyrunde kolliderte med innebandyrunden.