Klart for minirunde!

Vi inviterer til innebandyfest i Ski Alliansehall nå på søndag. Hele 75 lag, gutter og jenter i alderen 6 til 9 år kommer til Ski for å spille sesongens siste minirunde. Se her for informasjon!

Vi skulle opprinnelig bare ha for G07 og G05, men i påsken ble det klart at vi også fikk ansvar for jentene. Dette på grunn av for liten kapasitet i lørdagens runde, hvor det er rekrodstor påmelding i G08 og G06 klassene. Vi håper og tror at vi klarer å ta i mot de ekstra spillerne, men noe logistikkproblemer kan oppstå (det kommer ca 15 flere lag enn vi beregnet på forhånd).

Generell info

Adkomst og parkering

Det største logistikkproblemet er parkering. Da det er hockeyturnering i Ski Ishall samtidig med minirunden, er parkeringsplassen ved ishallen i utgangspunktet ikke tilgjengelig (det vil stå parkeringsvakter her har vi fått beskjed om). Vi har følgende parkeringsplasser til vår disposisjon: Ski Idrettspark, Ski Vgs og Ski Byggs vareutlevering.

Adkomst til Ski: Kjør E18/E6 sydover. Hold til høyre ved Tusenfryd (fortsett på E18). Ta deretter av mot Ski og ta 3. avkjøring i første rundkjøring (over brua som krysser E18). Deretter følger tre rundkjøringer hvor man skal rett frem. Så er det en rundkjøring til hvor du skal ta 2. avkjøring (under brua). Så er det to valg avhengig av parkeringsplass.

Videre adkomst til Ski Idrettspark og Ski Vgs: Kjør rett frem i de tre neste rundkjøringene (den siste er en mindre rundkjøring, hvor rett frem er 1. avkjøring). Ta så til høyre opp Idrettsveien (OBS: ikke ta til høyre direkte etter den mindre rundkjøringen). Ski Vgs ligger inn 2. vei til høyre, mens Ski Idrettspark ligger på høyre hånd rett etter veien mot Ski Vgs. OBS: Ikke parker i veien – da blokkerer dere for utrykningskjøretøy. Merk at dersom du parkerer ved Ski Vgs, må du gå rundt hallen for å komme inn. Inngangen nærmest Ski Vgs er stengt.

Videre adkomst til Ski Bygg – vareutleveringen: Kjør til høyre i den neste rundkjøringen og følg veien ca 400 m til det står skilt til venstre til Ski Ishall. Ta av og hold umiddelbart til høyre og følg veien ca 250 meter til. Parkeringen er på venstre hånd like etter en sving. Ski Alliansehall finner du ved å gå tilbake der du kom fra og så gå opp motsatt av der du kjørte mot Ski Bygg (altså til venstre sett fra hovedveien). Da vil du se Ski Ishall foran deg. Ski Alliansehall ligger bak Ishallen.

Kiosk og inngang

Inngangspenger er 30 kr for voksne (barn under 16 år er gratis). Vi tar ikke kort i inngangen.

Vi har to kisoker. Hovedkiosken, som er ved inngangen, tar kort. I tillegg har vi en mindre kiosk ved tribunen med enkelt utvalg. Denne tar kun kontanter.

Garderober

Alle garderobene skal være merket. Garderobene ligger i gangen innenfor kiosken. Ski IL Innebandy tar ikke ansvar for eiendeler som legges igjen i garderobene. Vi anbefaler at dere ikke lar personlige gjenstander ligge i garderobene, men at dette heller bringes ned til spilleflatene.

Spilleflatene

Vi har totalt fire spilleflater. Du kommer ned til spilleflatene ved å gå ned trappen som går ned fra gangen med garderobene. Her nede vil også premieutdelingen foregå.

Vi ønsker dere alle velkomne til Ski Alliansehall og ønsker alle lagene lykke til i sesongens siste minirunde!