Oppsummering av minirunden

Da var minirunden vel overstått og det er tid for å ta et steg tilbake og oppsummere litt. Som arrangør er vi alt i alt godtfornøyde med gjennomføringen (selv om det oppstod noen problemer underveis). Håper alle dere som deltok hadde en god opplevelse.

IMG_1670

Flere bilder fra minirunden ligger ute på vår Facebookside: www.facebook.com/SkiIlInnebandy.

For å kunne bli bedre som arrangør ønsker vi tilbakemelding fra dere som deltok. Derfor har vi opprettet et spørreskjema som tar ca to minutter å svare på. Vi vil sette stor pris på om du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding. Du finner skjemaet her: http://goo.gl/forms/2RgMwsYeOS

Ellers er det bare å ta kontakt med oss ved å bruke kontaktskjemaet vårt.

Skis innsats på hjemmebane

Skigutta stilte med hele fire lag på hjemmebane. Selv om dette var runde for G05 og 07 på guttesiden, stilte også 06-gutta slik at alle fikk oppleve det å spille minirunde på hjemmebane.

Undertegnede fikk med seg et par av kampene fra dommerveileder-posisjon på indre bane. Gutta la ned upåklagelig innsats og spilte veldig fin innebandy. Særlig fart var det i kampen mellom våre eldste og et av lagene fra Tunet. Her fikk et av våre unge dommerpar virkelig kjørt seg (noe de taklet meget godt) i en fartsfylt og jevn affære. Moro!