H1: Treningskamp mot Son

Vi satte tirsdag 08.09.15 kursen mot Grevlingen i Son for å møte et «nystartet» Son lag til treningskamp. Eirik fant relativt fort ut at han hadde sendt oss til feil hall, og vi ble nødt til å sette kursen litt tilbake igjen mot Ski da kampen skulle være i Vestby Arena. Kanskje greit at et slitent innebandyhode får hvile litt nå..

Omsider fremme i hallen blir det en rask oppvarming før Christer mener vi er klare og signaliserer til Son at vi vil begynne. Allerede her blir det tydelig at vi er pønsj. Vi bestemmer oss for å ligge litt lavt da vi er usikker på hva vi egentlig kommer til å møte.

Vi starter forrykende og leder relativt tidlig 0-3. Son spiller til tider god innebandy og kun en meget god Tobias i buret får resultatet til å stå seg ut omgangen. Kanskje har han hatt godt av et års opphold fra målvaktspliktene. Ryktes om treningsleir i Thailand store deler av fjoråret.

Son kjemper inn en redusering midtveis i 2. omgang, men det er Ski som i hovedsak står for scoringene. Vi jobber som helter hele kampen og gjør det vanskelig for Son å komme til. Forhåpentligvis tar vi med oss dette tenningsnivået inn i seriespillet også.

Resultatet blir etter hvert komfortable 2-8 i en godt gjennomført første match for sesongen.

Verdt å merke seg er at Erik sikter på toppscorertittelen i år med sine 4 scoringer, debutant Alex gjør en fin debut som krones med scoring, og Tobbe er en levende vegg og tar det meste av skudd Son byr på.

Alt i alt god gjennomført og vi takker Son for god motstand.

Jonas