G13: Ujevnt mot de nye

Søndag 14/2 så tok G13 turen til Gamle Rykkinhallen for å spille mot Bærum/Hauger Blå.

Bærum/Hauger Blå er andrelaget til Bærum/Hauger Hvit og måtte flytte opp til vår serie da det ikke var nok lag kvar i serien under. Dette laget består av en gruppe med nybegynner som trenger å få spilt mye kamper for å mer erfaring. Derfor så var dette en meget ujevn affære, der Ski styrte kampen fra start til slutt.

Det to første periodene er preget av at gutta vet at de er det bedre laget og prøver å få gjort flest mulig mål. Dette funger dårlig da vi ikke hjelper hverandre til sjanser, men prøver å drible gjennom Bærumforsvaret.

Det er først i tredje perioden som uttellingen av våre sjanser kommer. Vi spiller oss til gode sjanser med et flott pasningsspill og gjør mye flere mål enn de andre periodene til sammen. Backene kommer etter hvert lengre opp i banen og får flere gode sjanser til å gjøre mål. Noe som er gull når vi skal møte de tøffere motstandene i de siste kampene i sesongen.

Etter å ha slitt med å gjøre mål i de øvrige kampene i sesongen, så lykkes vi å skape massevis av målsjanser og 16 mål. Fra denne kampen så tar vi fremfor alt med oss spillet i 3.e perioden, der pasningsspillet satt fint.

Neste kamp er mot Fet Hvit lørdag 5/3 i Fethallen.

Bærum/Hauger Blå-Ski 2-16 (0-4,1-3,1-9)

Skis lag: Tobias JN, Mathias M, Lukas, William, Markus, Tobias B, Mats, Oliver, Sivert, Emil og Mathias SJ.