G15: Seriestart

Skis G2002/2003 mistet mange spillere sist sesong, men har under 2017 fått mange nye spillere som gjør at de kan også denne sesongen kan stille lag. Nytt for i år er også at vi har fått inn Eirik Skovdahl i trenerteamet. Eirik har mange års trenererfaring fra Soon IBK.

Fokus på forsesongen har vært at gruppen skal fungere sammen og at de nye spillene skal bli trygge på sine posisjoner.

G15-Fet 13.10.2017

Ski-Bærum/Hauger 13.okt

Sesongens første kamp var mot Bærum/Hauger, der gjestene kommer best i gang og har 0-2 etter 1.e periode. Spillet til Ski var preget av at gutta ikke har spilt så mye sammen, og trengte 20 min til å komme i gang.

I 2.e kommer Ski i gang for fullt og to scoringer hver fra kaptein William og Oliver snur kampen og herfra så føles det trygt, til tross for at gjestene reduserer til 4-3.

Siste 20 min har Ski god kontroll på og avgjør med at Oliver ordner hattrick i powerplay. Stort jubel da Ski tar sesongens første 3 poenger.

Ski-Bærum/Hauger 5-3 (0-2,4-1,1-0)

Ski: Anders J, Lukas, William, Andreas, Oscar, Mats, Anders S, Oliver, Solan, Thomas, Tobias

Fet-Ski 14.okt

Sesongens andre kamp kommer knappe 14 timer etter kampen mot Bærum/Hauger. Noe som preger denne kampen fra start til slutt. Fet stiller med tre fulle rekker mot Skis 10 slitne spillere.

I 1.e perioden er Ski stive i beina og klarer ikke å verge seg fra Fets tøffe press og det er 5-0 innfor 2.e perioden. Nå er Ski bedre med men Fet greier å utøke ledningen med 2 mål. I tredje så er tanken tom og gutta prøver kun å holde nede sifrene så godt de kan. Men da Ski avslutter med kun to innbyttere, så renner det inn 5 mål til.

Dette var en kamp som ble avgjort dagen før, da OABR hadde flyttet de to kampene så tett at Ski ikke hadde mulighet i lade om til kamp to.

Fet-Ski 12-0 (5-0,2-0,5-0)

Ski: Anders J, Lukas, William, Andreas, Oscar, Mats, Anders S, Oliver, Sondre, Tobias