D1: Tynt i rekkene

Damelaget serieåpnet fredag 28. september hjemme mot Grei 2. Sykdom, skader og høstferie gjorde at vi stilte kun seks utespillere til start. Det skulle uansett ikke gjøre noe med verken innsatsvilje eller moral, og det ble en ganske så underholdende kamp denne fredagskvelden.

Gjestene fra Oslo mønstrer dobbelt så mange spillere som oss i alle aldre. Alt fra 14 år til Old girls-spillere. Men i de første 20 er det lite som tyder på at vi bare har en innbytter. Kampen er jevnspilt, selv om bortelaget, naturlig nok, har ballen mest. Det er derfor på ingen måte ufortjent at de tar ledelsen litt over halvspilt i 1. periode. Ski svarer drøye 3 minutter før pause når Kristin avslutter et flott etablert angrepsspill. Denne kampen var Tuva Jarmunds comeback-kamp i gult, og det ble 19 minutter og 11 sekunders spill før det første målet kom – 2-1 med under minuttet til pause! Dessverre svarer gjestene umiddelbart slik at vi tar en velfortjent hvil på stillingen 2-2.

De to siste periodene er relativt like den første. Grei kontrollerer, men vi er farlige innimellom. Vi spiller oss til flere gode muligheter, men stolper og millimetere er ikke helt på vår side denne kvelden. Bakover er vi meget solide, og at det går inn et og annet mål er bare å forvente etterhvert som bein og hoder blir mer og mer slitne. Sluttresultatet 2-6 må sies å være mer enn godkjent (tenk om vi hadde vært tre spillere til).

I dag vil jeg trekke frem Kristine «Gul» Gulheim som fikk den noe uvante rollen «potet». Hun jobbet, løp, slet og blokkerte fra både ving, center og backplass i dag og la ned en innsats som var inspirerende for de andre. Veldig moro!

Ski – Grei 2: 2-6 (2-2, 0-2, 0-2)
Laget(mål + assist): Anja (MV), Kristine, Balto, Solveig, Kristin, Antje, Tuva