D1: Jo flere, jo bedre

Ferdag kveld (12/10) var det duket for sesongens første hjemmekamp. Ull/Kisa hadde tatt veien fra Jessheim for å måle krefter mot Ski som stilte med hele to rekker denne kvelden. En stor kontrast til serieåpninga hvor gultrøyene kun mønstret 6 utespillere. Ski tar tak i kampen fra første duell og har et ganske godt grep på kampen i starten av perioden. Etter 8 minutters spill åpner Ski målkontoen med et flott kontringsmål. Gjestene er ikke helt ufarlige, men får god hjelp av hjemmelaget på utlikninga 5 minutter før pause.

I midtperioden kommer Ski i flytsonen og øker til 4-1 før det begynner å lugge. Personlige feil og et selvmål sørger for at bortelaget reduserer 2 ganger på 1 minutt og 4-3 til pause.

4 minutter ut i siste periode er opphentingen fullendt, 4-4 og lagene er like langt. Da er det godt Ski har rutinen og klokskapen til hjemvendte ringrever. 8 minutter før slutt tar Ski igjen ledelsen. Ull/Kisa forsøker, men vertene spiller klokt og holder ballen i laget. Spikeren i kista kommer 30 sekunder før slutt, og Skis første 3-poenger er sikret.

Alt i alt en god kamp fra Skis side. Til tider mye bra spill og gode angrep til tross for nye rekkeformasjoner – blir nok enda bedre når vi blir ytterligere samspilte. Dessverre er vi litt sløve i ny og ne og forærer Ull/Kisa noen mål slik at kampen blir unødvendig spennende i siste halvdel. Dessto deiligere å hale i land alle poenga. Betryggende å vite at vi bør kunne være på talefot med de fleste så sant vi stiller med fulle rekker. Dette var Jeanettes første kamp (vel blåst), mens det var Doris siste kamp i Skitrøya for denne gang. Vi takker for innsatsen og ønsker lykke til blant de 7 fjell. Vi takker også for publikumsstøtten – anse de 3 poenga som lønn for strevet. Nå venter to bortekamper (Holmlia, 27/10 og OSI 4/11) før vi håper på stinn brakke i Alliansehallen 9/11 når NOR 92 kommer.

Ski-Ull/Kisa: 6-4 (1-1, 3-2, 2-1)

Utvisninger: Ull/Kisa 1 x 2 min

Laget (mål+assist)
Haugland Strøm, Gulheim, Balto (0+1), Østby (0+1), Liseter (0+1), Hille (2+1), Jarmund (3+0), Ellingstad, Bjørnskau (0+1), Nilsen (1+0)