Første minirunde (2009 og 2011)

Lørdag var det duket for sesongens første Minirunde i Høyenhall. Vi stilte med to lag i 2011- klassen og ett i 2009-klassen. For de som har vært med tidligere var det deilig å endelig være i gang igjen, men det var også masse spente debutanter som spilte sin første Minirunde. Alle sammen la ned en voldsom innsats!Før kamp gul.jpg

 

2011- Ski IL Innebandy Gul

Syv spillere, hvorav tre debutanter, møtte i Høyenhallen lørdag morgen og trodde de skulle spille tre kamper mot Grei, Ull/Kisa og Tunet. De la ned en masse innsats og scoret flere fine mål. Etter tre kamper stilte vi oss i kø for å få våre velfortjente medaljer, noe vi også fikk. Men det viste seg at vi var satt opp på en fjerde kamp mot GIF, noe undertegnede ikke hadde fått med seg. Alle spillerne ble med på dette, men kampen mot GIF ble en tøff affære, men alle fullføre med stil. Tipper det var noen som sover godt i natt…Lagbilde 11 gul.jpg

 

2011- Ski IL Innebandy blå

Ski blå besto av hele fem debutanter blant sine ni spillere. På motsatt banehalvdel i Høyenhall sto lag fra Sagene, Nittedal og Nor 92. Alle gikk fryktløst til verks og spilte meget god innebandy, særlig i forsvar. Alle løp og løp og slapp ikke inn mer enn ett mål på tre kamper. Det er rekord i min karrière som trener. Følgelig fikk alle en velfortjent pokal.lagbilde blå.jpg

 

2009 gjengen

Bækkelagshallen var arena for 4. klassingene og hele åtte spillere stilte til kampstart. Også her var det debutanter, hele fire stykker. Asker, Nittedal og Bækkelaget var dagens motstandere. Laget scoret flere mål og de nye fikk virkelig prøvd seg, både på banen og i mål.Lagbilde

Denne bildekrusellen krever javaskript.