D1: Marerittstart

Lørdag formiddag (24/11) møttes Nedre Furuset og Ski i Ellingsrud flerbrukshall.  En marerittstart forringet håpet om poeng. Ski kom skeivt og treigt ut av startblokka. Hjemmelaget åpner målprotokollen etter 2.44, og 10 minutter senere lyser 4-0 lyser grelt på tavla. Ski får en liten, men kortvarig, opptur med 4-1 etter 15 minutter. Drøye 40 sekunder senere står det nemlig 5-1 som står seg ut perioden.

En ytterst tung start på kampen. Ski tar samling i bånn, nullstiller og gjør noen endringer i oppstillinga.

Nedre Furuset er imidlertid skikkelig på hugget denne lørdagen og utøker ledelsen til 6-1 etter 6.31 av midtperioden. Ski lar seg dog ikke knekke helt og reduserer på en fin kontring etter 12 minutter. Resten av perioden forblir målløs.

En opptur med 1-1 i midtperioden. Målet blir nå å vinne siste periode.

Igjen får gjestene en tidlig nesestyver: 7-2 etter bare 1.22. Men dette er Ski. Vi bretter opp erma og får to kjappe reduseringer på under et halvt minutt. 7-4 og fortsatt snaue 14 minutter igjen. Ski er gode i etablert spill og har sine sjanser, men marginene er ikke på de gules side. I stedet er det vertene som setter spikeren i kista med 8-4 etter 14 minutter.

Glemmer de føste 20 minuttene og fokuserer i stedet på de to siste periodene hvor vi spiller uavgjort 1-1 og 2-2. Dette Oslo-laget er det fullt mulig å slå på hjemmebane i Alliansehallen etter jul. Flott start på Skikarrieren av Anna Löfdahl som etter bare en trening, løser lisens og debuterer med en scoring.

Nedre Furuset-Ski: 8-4 (5-1,1-1,2-2)

Utvisninger: Ski 2 x 2 min

Laget (mål+assist):
Tangerud (MV), Gulheim, Østby, Liseter, Hille (0+1), Jarmund (1+0), Ellingstad (0+1), Bjørnskau (1+0), Löfdahl (1+0), Nilsen (1+1)