H1: Nok en seier!

Søndag spilte Herrer 1 borte mot Frelsesarmeen i Teglverket. Dette ble ikke bare en solid arbeidsseier, men en historisk begivenhet.

Fra før har ungguttene Sindre (født 2002) og Tobias (2000) spilte det meste av kamper etter at de kom fra Askim i høst.  Begge har produsert godt med poeng for begge seniorlagene. I denne kampen debuterte også to av klubbens egne produkter, nemlig William Banelind og Anders K. Salvesen. Begge fikk mange bytt i løpet av kampen og gjorde en god profil. Anders toppet det hele med en målgivende pasning, etter å ha skutt keepern i hjelmen, for så å vinne tilbake ballen på egenhånd. Ekstra morsomt er det med William, som er den første spilleren i klubbens historie som har gått veien fra minilaget og opp på H1. Vi satser på at det ikke er den siste.

Om kampen så er det ikke så mye mer å si. 1. og 3. periode var jevne, både i spill og mål (0-0 og 1-1). I 2. periode er vi veldig effektive og vinner 4-1. Alle 12 (!) utespillere jobber knallhardt under hele kampen, men det er nok bakerste mann, Teric, som er vår beste i dag, særlig i de to siste periodene må han hente frem mange TV-redninger.

Hvem som spilte og endte opp med poeng finner du her: Frelsesarmeen – Ski IL Innebandy

 

Og ja, vi leder fortsatt serien.