Rekord på hjemmebane

Minigruppa har etter hvert blitt en stor gruppe og vi er ofte over 60 barn på trening. Dette skulle vi vise frem når vi endelig skulle spille på hjemmebane. Aldri har vi stilt med så mange lag som i denne Minirunden.

Minigruppa stilte med rekordmange lag denne runden, og mange spillere spilte sine første kamper.  Innebandyskolen stilte med hele tre lag, også dette er rekord. De litt eldre stilte med to lag i klassene G7, G8 og G9. Det hele ble toppet med at vi på søndag stilte med et rent jentelag i klassen J7. 10 lag er fantastisk og dette lover godt for fremtiden!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Det kan også legges til at G10/11 hadde med to lag og klubben stilte med et Superinnebandylag. Dette gjør at vi ender med hele 13 på hjemmebane, 10% av totalen.