Hjemmekamp mot Holmlia 18.09.2020

Da var sesongen i gang igjen. Etter litt EDB-problemer med innlogging var vi 10 minutter på overtid da kampen først kom i gang. Dette er første året gutta spiller 3*20 minutter, men 5 minutter ekstra hver periode la ikke noen stopper på stemningen. Kampen startet og den startet med et BANG! Alex brukte ikke mer enn 59 sekunder før han satt inn pasningen fra Kristoffer. Vi spilte bra både i angrep og forsvar. Så etter 6:35 rappet Håkon ballen og gjorde alt selv. De få sjansene som kom forbi et tett forsvar stoppet Arthur i buret. Omgangen ente 2-0.

Andre omgang startet som første, bare denne gangen brukte Bernard bare 39 sekunder på å sette inn pasningen fra Mathias. Holmlia var litt mer på hugget nå og etter 2:47 ble stillingen 3-1. Dessverre for Holmlia ville ikke Ski slippe dem inn i kampen og sekretariatet fikk ikke startet klokken før Alex sendte ballen til Theo som satt den i mål. 5:29 sto det på klokken da 5-1 var et faktum, Håkon sendte ballen til Eivind som enkelt satt ballen i mål. Ski ville mye i denne perioden og etter 7:17 sto det 6-1 på tavlen. Bernard og hans vingpartner Mathias fant hverandre slik som tidligere i kampen, og Bernard satt ballen i nettet. Siste målet i perioden kom etter 15 minutter av vår nummer 15. Eivind fikk ballen fra Håkon, perioden endte 7-1.

Før tredje periode hadde jeg lagt merke til at forsvaret ofte måtte rydde opp bak alene. Dette ble nevnt i pausen, vingene må være med hjem, orket de ikke det så fikk de bytte ut.

Det skulle ikke vært mulig, men første mål i tredje periode kom ennå raskere enn de to før. Det tok ikke mer en 13 sekunder før Kristoffer traff Theo som satt ballen i nettet. En som virkelig hadde tatt pausepraten seriøst var Linus, han jobbet som en illsint Pitbull utpå banen. Spillerne til Holmlia fikk aldri fred når han var i nærheten. Og det lønte seg, etter 5:34 vant han ballen og gjorde alt på egenhånd. 9-1! 10-1 kom på litt samme måte, denne gangen var det Mathias som vant ballen og gjorde alt selv. Da det sto 9:18 på klokken fikk Oliver ballen fra Linus. Ballen gikk rett i nett og Ski hadde denne kampen i lomma. Men Holmlia ga seg ikke, de viste godt humør og sportslig var de fantastiske. Ikke en gang kunne jeg høre ett banneord eller slag i bakken av frustrasjon. Så det var fortjent da de satt inn sitt andre etter 10:55. Men Ski la seg ikke bakpå og kampens siste mål var en pasning fra Linus til Mathias. Mathias som spilte sin andre kamp for dagen satte spikeren i kista da det sto igjen 18 sekunder på klokken.

Sesongens første kamp ente 12-2

Keeper: Arthur

Forsvar: Kevin-Oliver og Lukas-Theo

Sentere: Kristoffer og Linus

Vinger: Eivind-Håkon, Alexander-Knut, Bernard-Mathias