Digital trening med landslagsspiller Sindre Bjerknes

Landslagsspiller Sindre Bjerknes organiserer Innebandy trening på teams! Treningen værer i 30 minutter og absolutt alle medlemmer i Ski IL Innebandy er velkommen til å delta! Opplegget er i første omgang med to økter i uka, mandag og onsdag. Første økt er mandag 12. april kl 16.45.

Opplegget er sikte inn mot spillerne født 2011-2009, men barn i alle aldre (5-99) bør kunne ha et utbytte på sitt nivå.

Du trenger: Innebandy kølle, ball, 2 kvadrat meter plass, teams med lyd og bilde (men husk å skru av mikrofon og kamera). Dette blir gøy!!!

Sindre er en spiller som i mange år har vært en ivrig instruktør på egne Innbandyskoler. I tillegg er han en minst like ivrig spiller i eliteserien for Sveiva og på det norske landslaget.  På hvorfor han arrangerer digitale treninger svarer han:

Dette er et tilbud som det er kjempesmart å henge seg på. Spesielt nå som hallene er stengt. Jeg håper at vi sammen skal få til ting med kølle og ball som vi ikke har fått til før, få mer inspirasjon og lære nye ferdigheter. Jeg håper at dette kan gjøre at flere begynner å like egentrening og sette det inn i den ukentlige rutinen.

Sindre Bjerknes

Ski IL Innebandy håper alle klubbens spillere og trenere vil nyte godt av dette tilbudet og være med så ofte de kan. Kanskje særlig nå som vi ikke får trene inne.