Ski IL Innebandy 08/09 ønsker nye lagkamerater!

Skis lag for 12- og 13-åringer søker nye spillere! Det er en kjempeflott liten gjeng med jenter og gutter som har det gøy med innebandy. Her er det masse innsats og idrettsglede, uansett tidligere erfaring. Men, de kunne veldig gjerne tenke seg flere å trene med – kanskje er det noe for deg eller ditt barn?

Laget har åpen trening hver mandag klokken 19.15-20.30 i Ski Alliansehall og hver torsdag på Hebekk skole fra klokken 19.00 til 20.00. Hos oss er det ingen krav til erfaring, og du får låne kølle og briller. Så det er bare å bli med og prøve 🙂

Ta kontakt, enten via kontaktskjema, eller på mail til en av lagets trenere: lperiksen28@gmail.com. Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler, så det er viktig å gi beskjed før du kommer slik at du får informasjon som gjelder akkurat nå.

PS: Ski IL Innebandy har også lag for gutter og jenter født 2015-2010. I tillegg blir det innebandyskole for 2016-årgangen senere i høst. Vi har også lag for gutter født 2007-2005. Bruk samme kontaktskjema som lenken over 🙂