Sesongstart for herrelaget

Fredag 14. oktober, kl 18.30, spiller herrelagets første kamp for sesongen, hjemme i Ski Alliansehall. Motstander er OSI 2. og 4. divisjon er arenaen denne sesongen. Trener Erlend Alexander Mosesen har, på papiret, en stor tropp til å snekre sammen et slagkraftig lag. Kampen er også første mulighet til å se de nye draktene pryde herrespillerne.

For de som av en eller annen grunn ikke kan møte opp i hallen (veldig gratis inngang) kan følge kampen live her: Ski IL Innebandy – OSI 2

Herrelagene ble før fjorårssesongen slått sammen til et lag, som tok plassen til 2. laget i 5. divisjon. Sesong var preget av varierende oppmøte, på kamp og trening, noe som førte til at resultatene varierte. Med en god sluttspurt holdt det til en 4. plass, og dermed opp en divisjon.

Laget ser noe mer stabilt ut i år, med flere nye inn, både fra egne rekker, men også andre klubber. Aldersmessig er det fortsatt mange gamle gubber (for eksempel undertegnede), men de fleste av ungguttene fra i fjor er med videre. Tre nye fra egne rekker har også blitt med på fast basis, Martin, Jan og Jonas. Alle tre er født i 2007, og de kan få sin debut allerede mot OSI. Totalt kan vi mønstre syv – åtte aldersbestemte spillere, noe som må være rekord i klubbens historie.

Selv om noen spillere dessverre er borte fra forrige sesong, har treningene (særlig mandager) sett veldig bra ut med stabilt godt oppmøte. Holder dette seg utover i sesongen vil det kunne resultere i en god del poeng også i år.

Året høydepunkt bør være lokaloppgjørene mot Drøbak, som alltid er fulle av temperatur og mål.