D1: Seier mot Sarpsborg foran et herlig publikum

Innebandy Oslo og Akershus bandyregion, OABR 1. Div Øst Kvinner 2022/2023
Fredag 3. februar, Ski Alliansehall
Ski-Sarpsborg: 3-2 (0-0, 2-1, 1-1)

Ski møtte fjorårets eliteserielag Sarpsborg til dyst i Alliansehallen fredag kveld. I forbindelse med kampen ble det også arrangert jentekveld for klubbens jentelag med trening før de tok til tribunen for å se damene i aksjon.

Foran fullsatte tribuner leverte Ski sesongbeste. Etter en målløs 1. periode ble det full fyr i teltet med to kjappe Ski-scoringer i starten av  andre.

Sarpsborg viste sin rutine og kjempet seg tilbake til 2-2 før Ski satte 3-2 før halvspilt siste periode. Sarpsborg var nære på en utlikning, men en ytterst god sisteskanse og et oppofrende forsvar sikret at alle tre poeng ble igjen i Follo.

Ski beholder dermed 6. plassen på tabellen, mens Sarpsborgs vei til opprykk ble brattere.

Skis lag (mål+assist)

Katrine Nøstdahl Kvale (M), Adele Haugland Strøm, Veronica Nielsen (1+0), Liv-Marit Thorsell (K) (0+1), Anne Nilsen (0+1), Stine Hansen, Tarjer Tobiassen, Solveig Østby (1+0), Jeanette Ellingstad, Liza Donoso, Vibeke Bjørnskau (1+0), Hanne Berg-Skaalerud, Birgitte Nygaard