Nytt æresmedlem i Ski IL Innebandy

Etter et raskt, effektivt og velholdt årsmøte, ble klubbens nyeste æresmedlem foreslått og enstemmig vedtatt.

Klubbens leder i flere perioder, Kristian Johannesen, ble hedret og kan nå tituleres som æresmedlem i Ski IL Innebandy. Takk for jobben du har gjort, hvil deg noen år som spiller, og ta opp igjen en håndfull verv igjen når Junior skal begynne å spille!

Les mer for begrunnelse.

Nåværende og tidligere leder, nå æresmedlem (Foto: Anders Bø)

Begrunnelse for Kristian Johannesens æresmedlemskap

Kristian kom til klubben som tenåring fra Drøbak før sesongen, med seg hadde han en hel gjeng med unge spillere. Den første sesongen var de en viktig del av klubbens nystartede Herrer 2 lag, og etter hvert også i klubbens juniorlag. Dette var tilbake i 07/08 sesongen. Kristian kom ganske raskt inn i H1 troppen, som på denne tiden var ganske seriøs og ambisiøs.

Dessverre er han ikke utstyrt med en kropp som kan klassifiseres som robust, så seriøs sportslig satsning ble det ikke noe av. For klubben var nok dette heldigere, da han kunne bruke sin store kapasitet på andre oppgaver.

Kristian tok tidlig ansvar. Han har vel gjort alt som kan gjøres i en klubb. Spiller, dommer, trener på H2 og Damelaget (i nesten 100 år), styremedlem, styreleder, ansvarlig på minirunder på hjemmebane og dommeransvarlig både mot regionen og med yngre dommere i klubben. Hjemmesiden er hans verk, hvor han også er en av de som har produsert mest innhold. Han har også brukt uendelig med timer på treningstidsfordeling, internt, men særlig inn mot idrettsrådet i kommune(e). Det er få personer i Ski som har skrevet flere løpemeter med kommentarer og forslag på hvorfor en innebandyspiller/innebandylag har en verdi. Her er det sikkert glemt masse han har bidratt med de siste 10-15 årene. Dette har gitt oss masse med tid som gjør at vi kan tilby det vi kan i dag.

At vi er der vi er som klubb i dag har Kristian en stor ære for. De timene i hall, på pc, på telefon og i møter har vært, ikke bare gull verdt, men uvurderlig. Et mer fortjent æresmedlemskap skal man lete lenge etter!