D1: Surt tap

Sagene 2 gjestet Skihallen i årets første hjemmekamp lørdag ettermiddag (11/10). Ski stilte med 9 utespillere, hvorav en debutant. Gjestene mønstret 2 fulle rekker, hvorav 2 til vanlig figurerer i eliteserien. Sagene hadde 2 tap på samvittigheten før dagens oppgjør (5-8 hjemme mot Lier og 8-0 borte mot VIF). Et lag Ski altså burde være på talefot med, men så er det det med innslag fra eliteserien…

Det ble en jevn og tett kamp fra første duell. Det er to hardtkjempende lag som måler krefter denne ettermiddagen, og det hele utvikler seg til en slitekamp. Begge lag har sine sjanser, men begge de to første periodene ender målløse takket være godt forsvar, flaks/uflaks og noen utrolige redninger.

I siste periode blir det endelig uttelling. Ski får til slutt overlistet en meget god Sagene-keeper. Men hvor lenge var Eva i paradis? Snaue 2 minutter denne gangen. Sagene utlikner noe heldig før de kontrer inn 1-2 bare 3 minutter senere. Ski viser som vanlig styrke og karakter og fortsetter å kjempe som løver for utlikning. Mulighetene er så absolutt til stede, men det er dessverre også Sagenes målvakt… Ski presser på, men dessverre er det gjestene som putter på ny halvveis ut i perioden. Ski gir dog ikke opp og med under minutter igjen smeller Ski til med en perle i krysset. 2-3 og fortsatt håp. Ski tar ut keeper i et siste forsøk om poeng, men det vil seg ikke denne lørdagen. Det blir 2-3, og alle poengene forsvinner til Oslo.

Føles litt tungt og minner om et ran når Sagene 2 stikker av med alle poenga. Ski legger ned et godt stykke arbeid og hadde så absolutt fortjent et poeng eller tre. Får trøste oss med at vi 2 ganger klarte å overliste en eliteseriekeeper, og at debutanten får en målgivende. Takk til et høylydt og engasjert publikum – håper det blir enda mer å juble for om 14 dager når Ski møter Haugerud i Alliansehallen kl. 16.00. Vel møtt!

Ski-Sagene 2: 2-3 (0-0, 0-0, 2-3)

Utvisning: Ski 1 x 2 min (Balto)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Anja, Adele, Balto, Anita (0+1), Hille (0+1), Linda, B14, Løe, Vibeke (2+0)

En kommentar om “D1: Surt tap

Det er stengt for kommentarer.