D1: Opp og ned

Etter en opptur (tross tap) i serieåpningen, ble det en nedtur i tirsdagens treningskamp mot Høybråten/Stovner old girls (7/10). Ski har møtt Oslo-laget 2 ganger tidligere i Skis egen turnering i fjor høst. Det endte med 2 knepne tap. Altså på tide med revansje. Begge lag stilte med mange utespillere; 9 for H/S og hele 11 for Ski. Kampen ble spilt over 3×15 minutter.

Det ble en jevn batalje takket være svært variabelt nivå i vertenes spill. Til tider veldig bra, til tider meget dårlig. Gjestene tar ledelsen halvveis ut i perioden. Ski har nok av muligheter til å utlikne, men sliter veldig med uttellingen og samspillet. I starten av midtperioden glimter Ski til med bra press og samhandling, og 1-1 er et faktum. Bortelaget er rutinert og kjemper godt og byr på konstant kamp i alle situasjoner. Ski kladder litt og kommer stadig litt bakpå, og H/S tar igjen ledelsen. Ski skaper dog balanse i regnskapet minuttet senere. Resten av perioden blir det mye målløst tjo og hei. I siste periode overtar Ski spillet i større grad og har et rimelig vellykket høyt press. Sjansene er der, men dessverre vil ikke ballen i mål. I stedet er det gjestene som putter på til 2-3 halvannet minutt før slutt. Ski presser forgjeves på til siste fløytesignal.

All ære til et hardtarbeidende H/S som vi ønsker lykke til i old girls-serien (oppstart 12/10).

Absolutt ikke en helsvart dag for Ski – glimtvis veldig bra spill med balltrilling, bra press og gode avslutninger. Ski kan imidlertid så veldig mye bedre. Laget viste jo det i premieren på søndag borte mot Lier. Kanskje greit å ha spare dårlige dager på jobb til treningskamper. 😉

Artig at vi var 2 rekker + 1, og hyggelig med gjensyn med tidligere spillere. La oss håpe at lyst og kropp tillater en videre karriere i den gule trøya. Med like bra oppmøte på kamper og treninger fremover, vil samspill og stabilitet bli bedre og bedre.

Ski-Høybråten/Stovner: 2-3 (0-1, 2-1, 0-1)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Anja (0+1), Adele, Anita, Anne, Hille, Linda, B14, Guro, Heidi, Ingun (1+0), Vibeke (1+0)