G12: Jevnt møte i Alliansehallen

Lørdag 25/10 så fikk G12 besøk av Akerselva i Ski Alliansehall.

Akerselva er et lag som vi har møtt flere ganger i Aktivitetsserien de siste årene. Vi har alltid hatt et resultatmessig overtak mot dem, men ofte pga. at de sjelden har hatt innbyttere. I dag kom de med 9 spillere, dvs. med 3 på benken. Gutta fikk beskjed om å fortsette å hjelpe hverandre og være nøye med pasningsspillet, samt å ha litt mer fokus på frislag før og mot.

Første perioden er meget jevn med få sjanser på mål da begge lag er flinke å dekke opp i forsvaret. Akerselva tar ledningen i den 5. min, og først to min før paushvilen greier Ski å kvittere. 1-1 til pausen og gutta får beskjed om å fortsette å presse på og ha tålmodighet, så kommer sjansene etter hvert.

Andre perioden starter på samme sett som første med mye tett forsvarsspill fra begge lag, men halvveis inn i perioden så lykkes Tobias med å lure inn en ball «Kjøkkenveien» og minuttet etter så legger Markus på til 3-1. Men Akerselva er fortsatt med i kampen spillemessig å får inn en redusering før siste pausehvilen. Med kun et måls forsprang så er det fortsatt en helt åpen kamp.

I tredje perioden så fester Ski et godt grep om kampen med 4-2 scoring etter drøye 3 min. Akerselva sliter med å komme til avslutt mot Ski målet, og Elias klarer å frede Skimålet fra flere baklengs. William setter prikken over i, med et flott frislag rett i krysset og årets tredje strake seier er et faktum.

Igjen så klarer gutta å spille bra mot en god motstander, der forsvarsspillet ligger til grunn for en nytt flott resultat. Neste kamp er lørdag 1/11 mot Grei 2 i Apalløkkahallen.

Ski-Akerselva 5-2 (1-1,2-1,2-0)

Skis lag: Elias, Jonas, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Sivert og Martin.