D1: Tredje gangen gildt

Etter 2 ufortjente tap, smakte det ekstra godt med 3 poeng hjemme mot Haugerud lørdag ettermiddag (25/10). Haugerud stilte med kun 6 utespillere, en ikke ukjent situasjon for Ski (jf. serieåpningen borte mot Lier). Ikke overfylt på benken til Ski heller pga. et par forfall, men med 8 utespillere burde hjemmelaget kunne ta gjestene på fart og kondisjon, eller hva?

De føste 20 minuttene blir jevne, dog med et overtak til Ski som varter opp med til tider meget fint angrepsspill. Litt dårlig presisjon hindrer likevel en større ledelse enn 2-0 til pause.

Midtperioden starter gunstig for Ski idet bortelaget putter i eget mål før minuttet er spilt, og 5 minutter senere er 4-0 et faktum. Ski er altså i førersetet og er flinke til å holde på ball. Haugerud henger imidlertid godt med, men bra Ski-forsvar og sikkert keeperspill hindrer baklengs.

I tredje periode kunne man forvente slitne Haugerudbein, men laget holder imponerende stand. Gjestene er ballsikre og varter opp med gode skudd, men heldigvis står keeper, forsvar eller metall i veien. Ski har likevel full kontroll og sikrer seieren med scoring i begynnelsen av, midtveis og i slutten av perioden. Dermed vinner Ski 7-0.

Herlig innsats i forsvar som resulterer i sesongens første «smultring» og 3 poeng. I motsatt ende scores det 6 flotte mål (pluss ett selvmål) etter at vi møtte veggen i form av en eliteseriekeeper mot Sagene 2 for en uke siden. Et skår i gleden var skaden en Haugerudspiller pådro seg bare minutter før slutt. Vi krysser fingre for snarlig retur til innebandybanen. Tipper Ski møter et heltent og fulltallig Haugerud borte etter jul… Nå venter 2 uker med trening før turen går til Romsåshallen søndag 9/11 for å møte Grei 2 som vi tapte knepent for i forrige sesong. Tid for revansje?

Ski-Haugerud: 7-0 (2-0, 2-0, 3-0)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Anja, Adele, Balto, Hille (2+3), B14 (2+2), Guro, Løe (0+1), Vibeke (2+0)