H2: To på rad!

Herrer 2 tok lørdag (25.10) i mot Hasle/Løren 2 i Ski Alliansehall. Hasle/Løren 1 har de siste årene dominert 2. divisjon menn, men 2. laget deres visste vi fint lite om på forhånd. Da undertegnede var opptatt før kampen med å coache damelaget, ble taktikken satt av spillerne: Vi skulle konsentrere oss om å komme på riktig side og møte motstanderen litt over midten. En taktikk som viste seg å være perfekt.
De første 10 minuttene følger lagene hverandre tett. Vi tar ledelsen tidlig i kampen ved Stian, men ikke lenge etter har gjestene snudd til 2-1.  Men det varer ikke lenge før Thai utlikner. De siste sju minuttene av perioden kollapser Hasle totalt og vi scorer i nesten hvert bytt. Dermed har vi en komfortabel 7-2 ledelse til pause.

I 2. klarer gjestene å heve seg igjen samtidig som vi sliter litt med uttellingen. Samtidig må Oskar ut en liten periode med en skade, noe hele laget ser ut til å merke. Heldigvis kommer han og resten av gutta seg tilbake til hektene slik at vi i hvertfall klarer å demme opp for det meste Hasle kommer med. Allikevel vinner de perioden 2-0.

De siste 20 kontrollerer vi kampen, og det er egentlig rart at vi ikke scorer mer. Uansett er ledelsen aldri truet, og da Trond Oskar setter dagens andre på pass fra Oskar til 9-5 i det 58. minutt, er kampen definitivt over. Gjestene får riktignok et trøstemål til helt på tampen, slik at perioden ender uavgjort – litt ergelig sånn sett.

Vil også vie et avsnitt til å male et bilde av en kandidat til tidenes Ski-mål (hvertfall av en junior). På stillingen 3-2 i 1. periode lemper Glenn en lissepasning uten sidestykke fra midt på egen halvdel i retning Trond Oskar. Han står med ryggen mot mål, så det logiske å gjøre ville vært å ta med seg ballen for så å prøve å etablere. Istedenfor setter han bare kølla i ballbanen og styrer kula i nettet. Vakkert! Og nesten blindkopi av det som meget mulig er tidenes Ski-mål i en Herrer 1 kamp i Skedsmohallen for noen år tilbake.

Ski 2 – Hasle/Løren 2: 9-6 (7-2, 0-2, 2-2)

Utvisninger: Hasle/Løren: 1×2

Laget(mål + assist): Tom, Helge (2+1), Ronny 0+1), Nico, Oskar (1+2), Thai (1+0), Henrik B, Eivind (2+1), Glenn (0+1), Trond Oskar (2+0), Stian (1+1)