G07: Sesongens første minirunde

Litt sent referat på grunn av en litt treg redaktør, men her kommer hvertfall en kort oppsummering av sesongens første minirunde for G07.lagbilde Nor92

Vi måtte slå sammen 2006/2007 da det ble full krasj med Bilia cup på Oppegård, så 2007 laget stilte med to «leiesoldater». Etter en grytidlig avreise fra Esso i Norbyveien (07.30) var gutta klare for kamp kl.09.00 i Solberghallen (Nedre Eiker). Det ble en rivstart og laget leverte en bunnsolid første kamp. Andre kamp bød på litt mer rutinert motstander noe som endte med en knepent tap, til tross for en durabelig innsats i kampens siste halvdel.

20141019_actionSå etter å ha løpt seg i gang denne søndags morgene var det det tid for siste kamp. Den bølget litt frem og tilbake, men med kun kort tid igjen på klokka fikk gutta fra Ski uttelling og berget uavgjort.
Så status etter noen timer i Drammen blir da HUB. 😉

let's go