D1: Nytt tap for Grei 2

Søndag ettermiddag (9/11) gjestet Ski Romsåshallen for atter igjen å måle krefter mot Grei 2. Ski tapte begge oppgjør mot Oslo-laget i forrige sesong. Og dessverre gjentok historien seg.

Begge lag stilte med 8 spillere. Vi har riktignok en sterk mistanke om at vertene hadde styrket stallen med et par innslag fra eliteserielaget sitt. Grei 2 er et ballsikkert lag og triller mye ball og satser på raske og harde pass og direkteskudd. Ski holder imidlertid tett bakover og har sine sjanser, men de første 20 minuttene ender målløst.

Midtperioden blir veldig lik den første. Ski tar riktignok ledelsen 1-0 etter drøye 6 minutter, men det er hjemmelaget som dominerer banespillet og kommer til flest avslutninger. Grei sliter med uttellingen, og de utlikner ikke før 2 minutter før pause.

I sisteperiode har begge lag store sjanser, men det drøyer før scoringene kommer. Dessverre er det vertene som putter både 1 og 2 ganger halvveis ut i perioden. Ski setter inn en sluttspurt med høyt press. Det gir resultater i form av en del avslutninger til bortelaget, men dessverre ingen mål. Kampen ebber dermed ut 3-1.

Alt i alt en godkjent kamp av Ski. La oss håpe på full tropp og seier på hjemmebane etter jul. Tross bare en seien på 4 kamper, har Ski vartet opp med spill som viser at ski holder 2. divisjonsnivå. Nå gjelder det å styre unna skader, sykdom og reiser, slik at Ski stiller med full tropp f.k. lørdag når VIen ny, tøff kamp venter idet VIF kommer på besøk i Alliansehallen kl. 16. Velkommen!

Grei 2-Ski: 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)

Utvisninger: Ski 1 x 2 min (Vibeke)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Adele, Anja, Balto, Anita, Linda (1+0), B14, Guro, Vibeke