G12: Tøft på tur

Lørdag 1/11 så tok G12 turen til Ammerud og kamp mot Grei 2.

Grei er et lag helt nytt lag som vi aldri har møtt tidligere og som før denne kampen hadde to tap mot bra motstand. Ski hadde med seg alle spillene sine, dvs. så var vi to fulle rekker + ekstra løper.

Første perioden viser seg til å bli meget jevnspilt uten de store sjansene på mål. Ski gjør 1-0 på et flott frislag, der Markus slår en tversoverpasning til Lukas som skyter på direkten helt uten sjanse for Greikeepern. Men bare minuttet etter så smeller Greis #8 inn 1-1 på frislag. #8 viser seg å være vanskelig for Skiforsvaret å holde kontroll på og han gjør også 2-1 halvveis ut i perioden. Grei tar kommandoen i kampen og setter høyt press på Skibackene som har vansker med å få til sine oppspill. Men med 2 min kvar av perioden så tar Sivert å trykker inn et raskt frislag og vi går til pause med 2-2.

DSC_0527

1-0 til Ski.

I andre perioden så fortsetter presset fra Grei og Ski sliter med å komme opp i samme nivå som i de andre kampene. Da vi ruller på 5 løpere før første gang, så ser det ut at både trenere og spillere sliter med å få struktur på rekkene og ved et tilfelle så greier vi å spille med 6 utespillere i nesten et minutt uten at dommeren merker dette. Noe som skal gi 2 min utvisning. Greis #8 fortsetter å herje med Ski og Grei får inn 3 mål på 4 min midtveis i perioden.

Tredje perioden er lik første perioden med mye spill frem og tilbake uten noe større sjanser, men etter knappe 5 min spill så øyner Ski håp da #8 blir utvist og protesterer så mye at dommeren viser ut han 2+10 min, dvs. resten av kampen. Vi får ikke ut noe av overtallet da Sivert blir utvist rett etter. Til tross for to reduseringer av Martin så klarer vi ikke å komme nærmere og Ski får sitt første tap for sesongen.

I dag så kommer vi ikke opp i det høye nivået som i det andre kampene, noe som nok har sin forklaring i at vi ikke er vant ved å bytte på så mye i kampene. Vi ser også hvor mye forskjell en spillere kan gjøre for sitt lag på dette nivået.

Nå tar vi nye tak da vi møter Fet i Alliansehallen 15/11.

Grei 2 – Ski 7-4 (2-2,3-0,2-2)

Skis lag: Elias, Jonas, Oliver, Niels André, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Sivert og Martin.