G12: StrafFet

Lørdag 15/11 så fikk G12 besøk av Fet i Ski Alliansehall.

Fet har vi har møtt flere ganger i Aktivitetsserien og det pleier å bli jevne oppgjør. I dag var ikke noe unntak. Ski stiller i dag med 13 spillere da Sander og Jakob fra G10 får prøve seg på G12 før første gang.

Første perioden så har Ski god kontroll på Fet og tar ledningen etter 6 min. Fet har noe sporadiske anfall men Ski styrer unna med et godt forsvarsspill. Etter en dryss med sjanser så legger Sivert på til 2-0 rett før pause og alt ser ut å gå etter planen.

I andre perioden så starter Fet med hard press som får uttelling. 2-0 blir 2-2 etter 2 min og Ski må begynne å jobbe seg tilbake i kampen. De neste 5 min så trykker vi på og dominerer totalt. Når Lukas gjør 3-2 så tar Fet timeout for å samle troppene sine. De lykkes med dette å kvitterer til 3-3 minutter etter. Etter dette så setter Ski en massiv press og trykker tilbake Fet i egen forsvarssone Jakob gjør 4-3 og Ski er i føringen igjen.

Tredje perioden så blir Ski kontret i senk to ganger på knappe minuttet og Fet er i føringen før første gang. Resten av kampen er en enda lang Skipress der Fet ligger å fisker etter kontringer. Gutta rader opp sjanse etter sjanse men ballen vil ikke inn. Med 1 min igjen så kontrer Fet inn 4-6 og kampen virker avgjort. Men med 15 sek kvar av kampen så får Ski 5-6, men målet blir feilaktig bortdømt og Fets #16 får gjort sitt 4 mål for dagen i åpent mål, da vi har tatt ut keeperen.

Gutta gjør en heroisk kamp og normalt så vinner vi i dag, men Fet er meget effektivt i sine kontringer og straffer oss på de få missene vi gjør. I kampen sist mot Grei så var det en spillere som gjorde forskjellen, men i dag er det beklageligvis kamplederen som gjør det. Dommeren lyser med sitt fraværende helt til det er 15 sek igjen, der hun greier å ødelegge all spenning med å rane Ski på en velfortjent redusering. Både Ski og Fet fortjener å ha en dommer som klarer av å følge med i spillet. Ski hadde ved to tilfeller 6 mann på banen, bla. ved 4-3 målet, uten at dommeren enser dette. Ønsker ikke å ha en negativ omtale av våre dommere, men i dag så synes jeg så synd på begge lag som må oppleve så dårlig dømming.

Nå tar vi nye tak i neste kamp som spilles lørdag 29/11 mot Asker i Heggedalshallen.

Ski-Fet 4-7 (2-0,2-3,0-4)

Skis lag: Elias, Jonas, Lukas, Oliver, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Jakob, Sander, Sivert og Niels Andre.