G12: Borte mot Asker

Lørdag 29/11 så tok G12 turen til Heggedalshallen og kamp mot Asker.

Asker er et lag som vi sjelden har spilt mot og som ikke enda hadde vunnet etter kamper mot topplagene i serien. Ski hadde i dag med seg hele 14 spillere! 2 keepere, 4 backer, 2 sentrer og 6 løpere.

Første perioden er en hendelsesløs affære med lavt tempo. Både vi og Asker har noen sjanser men lengre enn to stangskudd kommer ikke noe av lagene i målprotokollen.

Andre perioden fortsetter i samme stil der kampen er preget av godt forsvarsspill. Når vi bytter keeper halvveis i kampen så lyser fortsatt 0-0 på tavla. Det drøyer først til 11.25 i andre perioden da #28, banens beste på Asker, kommer seg loss i fra sin markering og skyter 1-0 og et par min etterpå er samme mann frempå og gjør 2-0. Ikke helt urettferdig.

I periodepausen får gutta beskjed om å få i gang beina og begynne å presse høyre i banen. Det tar 5 min før Askers #28 legger på til 3-0, men 17 sek etterpå kommer til slutt en Ski redusering da Andreas presser til seg ballen og serverer Lukas til 3-1. Men Asker trenger kun 13 sek til å gå opp i en 4-1 ledning. Nå får Ski opp farta og begynner å få fler og fler sjanser. Vi presser på og Sivert får inn sin retur etter et Zorro-forsøk og det står 4-2 med 2.27 igjen. Ski tar timeout og tar ut keeper i et desperat forsøk på redusering, men kampen ender 4-2.

I dag så kommer Ski i gang først når det er knappe 10 min igjen av kampen og da er det vanskelig å få det til. Merker fortsatt at hverken trenene eller spillene er vant med å være så mange på kamp. Men det kommer seg, da vi greide å spille hele kampen uten å klusse til byttene alt for mye.

Neste kamp er mot Lillestrøm i Skedsmohallen 16/12.

Asker – Ski 4-2 (0-0,2-0,2-2)

Skis lag: Elias, Jonas, Oliver, Niels André, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Jakob, Sander, Sivert og Martin.