G10: 4. serierunde

9 ivrige gutter på papiret men litt sykdom gjorde at vi fikk to forfall. Vi dro til Skøyenhallen litt svekket men ved godt mot!

Første kamp gikk mot Strømmen, et lag vi ikke har møtt før men har sett de spille. Med en innbytter gikk vi raskt gjennom taktikken og prøvde å få guttene til å huske at vi kun hadde en innbytter i disse to kampene. Guttene krummet nakken og gikk til med god innsatsover hele banen. Ikke lett å tøyle scoringsivrige smågutter! Guttene kjemper og gjør som avtalt og målene triller jevnt og trutt inn!

Litt uheldig med en og annen smell gjør at vi i 1 1/2 periode spiller med kun 5 utespillere! Men med glitrende spill, bra pasningsspill og mange skudd på mål, klarer vi å dra i land en grei 7-1 seier.

Til kamp to hadde vi fått ristet av oss småskader og fylt opp med vaffel, pølse og litt brus! Denne gangen var det Bygdøy/Monolitten vi skulle bryne oss på!

Samme taktikk. Prøv å spare litt på kreftene men guttene er ivrige på å komme seg opp og frem! Vi spiller fint opp langs vant som vi trener mye på!

Hadde også en del flott spill opp gjennom midten. Målene kommer et etter et og det løpes mye over hele banen. Dette synes litt de siste 3-4 minuttene av kampen. Litt slitne gutter slipper inn et par mål men står løpet ut med bravur! Det ender med en komfortabel seier 8-3 til Ski.

Det var fornøyde og ganske slitne gutter som jublet på lagbilde etter kampen.

Da takker vi for strålende innsats og supre lærevillige gutter for i år! Vi tar oss en velfortjent juleferie.

Lader batteriene og kommer med friskt mot på trening igjen mandag 5. januar.

God jul og et riktig godt nyttår!

G-10 serierunde 4

Spillere :  Kevin, Marius, Sondre, William, Jakob, Oliver og Aksel

Hilsen

Eivind og Glenn