D1: Urgh!

Tirsdag kveld (6/1) gjestet Holmlia Alliansehallen. Det ble et gjensyn med gamle kjenninger fra klubben, Kenneth og Robert, som har startet arbeidet med å gjenoppbygge damelaget til Holmlia. Holmlia kunne kun skilte med 1 poeng så langt i serien, men resultatene så langt har vist at alle kan slå alle. Så også på tirsdag…

Ski stilte en sjelden gang med 2 løperrekker – uten at det slo veldig positivt ut i første periode (kan bortforklares med sykdom og en gips som ble fjernet dagen før…) Det sprudlet ikke akkurat av hjemmelaget. Ski startet i 1-2-1-1-formasjon i forsvar. Uten særlig hell. Holmlia spilte til tider rundt et tafatt Ski, og gjestene tok ledelsen før perioden var halvspilt. Ski kom seg etter hvert til en del sjanser, men skuddene havnet sjelden på mål. Bakover tettet Ski godt igjen, og det ender 0-1 etter de første 20.

I pausen la Ski om til 2-1-2-formasjon som tilsynelatende passet bedre mot Holmlia. Midtperioden starter oppløftende for Ski med 2 scoringer på 3 minutter. Få minutter senere har Ski muligheten til å øke til 3-1, men stolpen står i veien. I stedet kontrer gjestene inn utlikningen. Holmlia får dermed en ny giv og putter ytterligere to ganger. Ski er imidlertid med på notene og har nok av sjanser, men marginene er ikke på vertskapets side. Hele tre ganger smeller det i metallet før ballen endelig fyker inn bak Holmliakeeperen. 3-4 før siste periode.

I siste periode er det nærmest bare et lag på banen. Ski dominerer totalt og har drøssevis med sjanser, mens Holmlia har ett skudd på mål. Dette er imidlertid ikke Skis aften. Perioden ender utrolig nok 0-0, og dermed vinner Holmlia, noe ufortjent, 3-4.

All ære til et hardtarbeidende Holmlia, men dette er en kamp Ski bør vinne, i alle fall ut fra sjansestatistikken. Nå er det bare å bedre kondisjonen og skuddpresisjonen. Dette trengs allerede på lørdag (10/1) kl. 15 når Lier kommer på besøk. Lier vant 6-2 i sesongpremieren (Ski holdt Lier til 2-2 inntil 6 utespillere viste seg å være i snaueste laget…). Kan det bli revansje?

Ski-Holmlia: 3-4 (0-1, 3-3, 0-0)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Anja, Adele, Anita, Balto (1+0), Hille (1+0), Linda, B14 (1+1), Løe, Vibeke