G12: Nyttårssmell

Lørdag 10/1 så fikk G12 besøk av Bærums Verk/Hauger for årets første kamp.

BVIF/Hauger har vi har møtt flere ganger i Aktivitetsserien og i det siste kampene så har gjestene vunnet med god margin. Ski stilte i dag med 11spillere, dvs. med to fulle rekker og keeper. Kampplanen for i dag bestod i å være samlet i forsvar, samt slå lange oppspill ned i motstanderens hjørner, for på så sett sette press og tvinge motstandene å spille gjennom hele Skilaget.

BVIF/Hauger kom rett fra Gothia cup i Sverige der de fått drillet seg mot tøffe lag. Dette fikk Ski merke fort, da de startet med høy fart både i bein og pasningsspill. Ski henger ikke med i det heletatt. Med 0-3 etter 6 min tar Ski timeout for å få ordens på rekkene. Etter dette så begynner vi å få tak mer og mer i spillet. Vi har ikke noen større sjanser denne perioden som slutter 0-4 til gjestene.

Andre perioden er litt mer jevn enn den første og Ski lykkes å redusere etter flott innslagsvariant. Gjestene rader sen opp en drøss med sjanser, men Oliver storspiller i mål og får reddet skudd på skudd fra frispilte Bærumspillere. Oliver må kapitulere to ganger i den andre perioden, men greier å komme seg i assistprotokollen etter et flott utkast til Sivert som setter vertenes andre mål for dagen.

I tredje perioden så tender Lukas et lite håp når han prikkskyter 3-6 etter drøye 2 min. Etter dette Ski løfter opp laget høyt i anfallssonen for å kunne redusere ytterligere, men blir da løpt fra på et par kontringer og gjestene vinner til slutt med 3-9.

Kampen bar preg av at et lag kom fra 3 ukers hvile og at et lag kom med et høyt tempo fra hard matching i en ukes tid. Dette er noe vi kommer å kjenne av også i neste kamp, da vi møter seriens topplag, Sveiva 2, i Rommenhallen lørdag 17/1.

Ski-BVIF/Hauger 3-9 (0-4,2-2,1-3)

Skis lag: Oliver, Elias, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Magnus, Sivert og Niels Andre.