G12: Regionscup

Lørdag 20/12 så tok G12 turen til Haugerudhallen og kamp mot Haugerud i regionscupen første runde.

Haugerud har vi møtt en gang tidligere i høst, og da vann Ski med store sifre. Men Haugerud har fått inn nye spillere og har fått til gode resultat i serien. Etter noen sene forfall pga. sykdom og ferie, så møtte Ski opp med 9 spillere.

Haugeruds nye spillere er et par år eldre og en del større, noe som vi merker da kampen er mer fysisk enn velspilt. Vi prøver å få våre oppspill opp langs vantet, og kommer på en del avslutt men det tar 11 min før Tobias lykkes å sprekke nullen. Haugerud har en del sjanser men Niels André har en god dag i målet og redder alt som kommer hans vei. Knappe to min før første pausehvilen så har Ski en fantastisk periode der Lukas og Sivert får inn 3 mål, og Ski leder fortjent med 0-4.

Etter pausen så fortsetter Haugerud å trykke inn en redusering, men det skal til et sjeldent feil i Skiforsvaret før at Niels A skal bli overlistet. Til tross for mange sjanser så scorer ikke Ski noen mål i andre perioden og det er 1-4 når tredje perioden starter.

Dette er en kamp som Ski har god kontroll på spillemessig fra start til slutt, men ettersom Haugerud blir mer og mer desperate etter redusering, så blir spillet mer og mer fysisk. Og i sluttet av kampen så oppstår flere situasjoner som burde resultert i et flertall utvisninger men heldigvis så slipper vi unna uten noen alvorlige skader.

Vi ror i land en grei seier og kvalifiserer oss til kvartsfinale i regionscupen. Der vi møter Strømmen 2 i Alliansehallen søndag 18/1 kl.19.15.

Haugerud – Ski 1-4 (0-4,1-0,0-0)

Skis lag: Niels André, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Sivert og Martin.