G05: Minirunde Fagerstrand

I alt ni spillere hvorav tre debutanter var klare til kamp i Bakkeløkkahallen på Fagerstrand i dag. En del henvendelser kom veldig sent, og da hadde toget gått for å melde på to lag. Kjedelig at ikke alle som har tid og lyst får vært med. Husk derfor å overholde fristen for påmelding per mail til meg vedrørende minirunder. Neste runde er 8. februar (Asker) så det er bare å melde seg på med en gang.

Første kamp gikk mot Akerselva og det var helt klart et visst spenningsnivå på de tre debutantene. Kampen settes i gang og alle er på notene fra første sekund. Skulle ikke tro at dette var første minirunde for noen. Regel nr 1 er oppspill langs kanten og det gjør vi stort sett. Når de så slår inn tvers foran mål til medspiller, så blir det mange fine sjanser og mange fine mål. Debutant Leo putter to mål i det som etter hvert blir en komfortabel seier.

Så står Bygdøy/Monolitten for tur. De har mange gode og noen av disse hadde tatt turen til Fagerstrand. Det blir en mye tøffere kamp og vi er ikke alltid helt på riktig plass, ei heller hissige nok til å ville ha ballen. En litt jojo kamp som ender med et knepent tap. Mange dueller og en kamp i høyere tempo enn åpningskampen. Veldig gøy og bra trening.

Vi avslutter dagen med kamp mot Østensjø/Dverg, et lag vi ikke har møtt før. Det starter forrykende med 3-0 etter første bytt. Både trenere og spillere tror dette blir enkelt, så vi skrur litt av fokus-bryteren. Et par kjappe scoringer feil vei og det er match igjen. Vi har en drøss med fine sjanser, men er litt for stresset når det kommer til siste touch. Men med noen scoringer på slutten så blir det en grei seier. «Man of the match» må bli Oliver med hele fire scoringer og et par assist.

Tusen takk alle for en fin minirunde og en spesiell takk til debutantene som klarte seg veldig bra.

Nye muligheter 8. februar i Heggedalshallen, Asker.

 

Minirunde Fagerstrand

På bildete : Kristoffer, Kevin, William, Leo, Kornelius, Niklas, Vetle, Oliver, Sander