G12: Sveiva…

Lørdag 17/1 så tok G12 turen til Rommen og kamp mot Sveiva 2.

Sveiva har vi ikke møtt på noen sesonger men de er topplaget i serien og har vunnet alle sine kamper. Gutta fikk beskjed om at ligge tett i forsvar og ikke la Sveiva avslutte i «farlig rom».

I første perioden henger vi ok med i egen forsvarssone, men Sveiva greier enda å få inn zorromål, langskudd og et uheldig selvmål og tar kommandoen i kampen. Vi har ikke noen sjanser fremover, så i andre perioden så får gutta beskjed om å komme seg lengre opp i banen.

Vi får et veldig strekk i laget og jobber kun en og en, og det passer Sveiva meget godt og de finner masser med hull i Ski og målene renner på. Vi skaper noen halvsjanser og med litt hell kunne vi også fått uttelling, men denne perioden dominerer Sveiva helt.

I tredje perioden så prøver vi å få orden på forsvarsspillet igjen, men perioden starter ille med 3 baklengs på halvannet minutt og nå har piffen gått ur gutta. Vi har noen sjanser forover denne perioden og, men ballen vil ikke inn i dag. Sesongen klareste tap er et faktum.

I dag sliter vi mot et pasningskikkelig lag som ikke gav bort noe, og som fant våre svakheter litt for enkelt.

Nå tar vi nye tak da vi møter Strømmen 2 i Alliansehallen 7/2.

Sveiva 2 – Ski 14-0 (4-0,6-0,4-0)

Skis lag: Oliver, Niels André, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Sivert og Magnus.