G12: Kvartsfinale!

Søndag 18/1 så fikk G12 besøk av Strømmen 2 for å gjøre opp om en semifinaleplass i Regionscupen.

Strømmen har vi aldri møtt før, men de leder serien vår med god margin så vi var innstilt på en tøff kamp. Gutta fikk beskjed om å holde sammen i forsvar og sette press så fort de har mulighet.

Men når kampen starter så virker det ikke som Ski er interessert i å være med i dag. Gutta står og ser på når Strømmen triller ball og målene renner inn som på bestilling. Først etter 8.15 får Ski en pust i bakken når en Strømmenspiller blir utvist. Da lyser det 0-5 på tavla, og det ser rimelig mørkt ut. Det er først i de to siste byttene som Ski viser vilje til å være med i kampen. Heldigvis så blir det ikke mer i sekken denne perioden, men vi har en rimelig bratt bakke til en semifinale i februar.

Etter en ordentlig peptalk i pausen så går Ski styrkte av en god avslutning inn i andre perioden. Men det tar kun 15 sek før 0-6 kommer, og gutta henger med hodet igjen. Men 17 sek senere så får Sivert i god ro legge opp til en rekordlang zorro som etter 10meters løpetur finner nettmaskene bak en overrumpla Strømmenkeeper. Etter dette så er dette en meget jevn kamp der spillet bølger frem og tilbake. Godt om sjanser fremfor begge mål men perioden slutter 1-1.

Løpene får beskjed om å gå tidig for å komme på kontringer i et siste forsøk på å hente inn Strømmens 5 måls forsprang. Men tredje perioden starter som andre, etter 15 sek så putter Strømmen igjen og vi kommer ikke nærmere uten Strømmen får inn et par mål til før kampslutt.

Da dette var tredje kampen på knappe to dager for noen av spillene, så fantes det ikke noe ekstra igjen i beina til å hente igjen Strømmen etter den tunge starten. I tillegg så hadde Strømmen en spillere som lå bak 7 poeng, og som styrte det meste av det som skjedde på banen i dag. Et ekstra pluss for dommer-Kenneth som dømte meget bra i dag, og som stilte opp å vasket målområdene for klister etter helgens håndballcup.

Nå har vi kun en seriekamp igjen før sluttspillet i mars. 7/2 kommer Strømmen2 på besøk til Ski igjen.

Ski-Strømmen2 1-9 (0-5,1-1,0-3)

Skis lag: Elias, Oliver, Jonas, Martin, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Magnus, Sivert og Niels Andre.