D1: Bedring tross tap

Ski damelag teller for tiden svimlende 9 spillere. Sykdom og skade tærer godt på troppen. Søndag ettermiddag (25/1) tok 8 av dem turen til Bjølsenhallen for å måle krefter mot Sagene 2 som nærmest stjal med seg alle poengene fra Skihallen i høst. Dessverre ble Oslolaget igjen for sterke og vant til slutt 7-3.

Sagene 2 stiller med 2 fulle rekker, og det blir fort tydelig at de igjen har en veldig god sisteskanse, samt en meget driblesterk spiller som volder Ski mye bry. Ski har ofte brukt en til halvannen periode på å komme skikkelig i gang. Søndag er Ski til de grader med fra første duell, og bare tilfeldigheter hindrer en tidlig Ski-ledelse. Spillet bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag, men ingen utslag i målprotokollen før etter 7 minutter når Sagene 2 tar ledelsen før Ski utlikner drøye minuttet etter. Lagene spiller seg frem til mange sjanser, men, som vanlig, er det kun Skis motstander som får uttelling: 3-1 til pause.

Midtperioden blir veldig lik den første. Oslolaget øker til 5-1 i løpet av de 3 første minuttene. Ski er imidlertid absolutt med på notene og skaper drøssevis med sjanser. Ski får til slutt uttelling og reduserer til 5-3 i løpet av 6 minutter. Dette virker som en vitamininnsprøyting, og Ski er skikkelig på hugget og får vertene på defensiven. Dessverre pådrar Ski seg en utvisning på slutten av perioden og mister det gode initiativet.

I 3. periode mobiliserer Ski sine siste krefter og kjemper iherdig for redusering. Ski er svært nær ved flere anledninger, men nei, det vil seg ikke. I stedet scorer hjemmelaget 2 ganger og sikrer en 7-3-seier.

Skis seier i sluttsekundene mot OSI, kan synes å ha blitt en forbannelse. Etter denne seieren synes nemlig marginene aldri lenger å gå Skis vei. Tross tapet, var dette en god og oppløftende kamp fra Skis side. Som vanlig er kampen mye jevnere enn hva sluttresultatet tilsier. Ski er uheldig og får i overkant hardt idømte (og tvilsomme) utvisninger på ugunstige tidspunkt. Synd gultrøyene er rammet av så mange langvarige sykdoms- og skadetilfeller. Heldigvis fikk laget søndag et comeback av Heidi (skulle ikke tro hun har vært borte et halvt år) som sammen med laget la ned en herlig innsats. Lørdag (31/1) venter Holmlia. Det ligger an til en skikkelig treningsøkt for Ski som bare mønstrer 6 utespillere…

Sagene 2-Ski: 7-3 (3-1, 2-2, 2-0)

Utvisninger: Ski 3 x 2 min (Hille, Adele, Vibeke)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Adele, Anita, Hille (3+0), Linda, B14 (0+1), Heidi, Vibeke (0+1)