H1: Nok en tøff kamp

Nok et 2. lag og nok en tøff kamp. Som mot H/L, sliter vi med å stille nok folk, men takket være at Robert, Nico og Thai stiller opp på kort varsel, blir det kamp. Alle gjør en god jobb og bidrar til at vi en stund er med i kampen.

Philip setter 1-0 etter få sekunder, etter det tar det lang tid før vi setter vårt andre mål (Bildet fra oblad.no).
Philip setter 1-0 etter få sekunder, etter det tar det lang tid før vi setter vårt andre mål (Bildet fra oblad.no).

Samme kampbildet som tidligere kamper denne sesongen. Vi møter vi et meget ballsikkert og godt lag, som i tilegg scorer på sjansene sine. Vi produserer nok en gang godt med sjanser og burde hatt minst dobbelt så mange mål men vi er tidvis vaksinert mot å score. Det skal legges til at Grei også kunne pyntet på resultatet.

 

Med for Ski: Daniel, Henrik (0+2), Tom Alex, Christer (0+1), Philip (1+0), Jonas, Andy, Robert, Nico, Eirik (2+0)

En kommentar om “H1: Nok en tøff kamp

Det er stengt for kommentarer.