G12: Siste seriekamp

Lørdag 7/2 så fikk G12 besøk av Strømmen 2 igjen, denne gangen for å spille siste seriekampen for sesongen.

Strømmen fikk en kjempestart sist kamp, da Ski ikke var med fra start. Så i dag varmet vi opp litt ekstra for at vi skulle være mer på hugget helt fra første dropp.

Til tross for at vi henger mye bedre med Strømmen, så lykkes de få inn et par tidlige mål og tar føringen. Vi vasker frem flere gode sjanser, men får ikke helt til det siste lille for å komme i kapp i målprotokollen. 0-3 kommer et par minutter før pausen, etter Strømmen står høyt i vår sone og presser til seg ballen. Vi henger ok med i denne perioden, og går inn til andre med håp om å få et par kjappe reduseringer.

Strømmen fortsetter presse oss i vår sone og vi trøbler med å komme til etablert angrepsspill. Men vi har fortsatt flere halvsjanser som kunne gitt resultat. Men så har vi en dårlig 5min periode der Strømmen viser høy effektivitet og går opp til 0-8.

Nå gjelder det å få bedre grepp om oppspillene våre, så vi luker bort mest mulig balltap i egen sone, samt å se til å få inn et par scoringer.

Ski starter mye bedre i siste perioden og presser på riktig bra, men enda så lykkes vi å få et mål mot oss. Etter det målet så braker det loss, og Strømmenkeepern får kjørt seg. Til voldsomt jubel fra publikum gjør Martin 1-9, Sivert zorrer inn 2-10 og følger opp med hattrick før Markus får inn Skis siste for dagen. 8.30 og 9 mål senere så ender kampen 5-13. 10 mål bare i siste perioden!

Den store forskjellen mellom Ski og Strømmen i dag er Strømmens effektivitet foran målet, pressen i vår sone og #22. Sist lå #22 bak 7 av 9 scoringer, i dag 6. Enda føler jeg at vi er mye bedre med i kampen enn sist gang.

I mars så starter sluttspillet, der vi får 2-3 kamper mot de lagene som ligger på samme plass som oss på tabellen.

Ski-Strømmen2 5-13 (0-3,0-5,5-5)

Skis lag: Elias, Oliver, Jonas, Martin, Lukas, William, Mathias, Markus, Tobias, Andreas, Magnus, Sivert og Niels Andre.