D1: Trene mer…

Lørdag ettermiddag (28/2) gjestet GIF 2 Skihallen. GIF 2 ligger på 3. plass, mens Ski innehar 7. plassen. Første møte endte med knepen 5-4 seier til GIF 2 etter at Ski hentet inn 4-0 til 4-4 i løpet av 10 minutter i tredjeperioden. Skulle Ski trekke det lengste strået denne gang? Nei, Ski var nemlig i det gjestfrie hjørnet de to første periodene, og dermed ble det en grei borteseier 2-10. Ski stilte med 8 utespillere, mens GIF mønstret 2 fulle rekker. Ski spilte forrige kamp for tre uker siden. Disse tre ukene har flere av Ski-spillerene brukt på gips, sykdom og jobb. Så det var et heller rustent Ski-lag som entret banen denne lørdagen.

1. periode starter ganske jevnt, men etter hvert tar et velspillende og skuddvillig GIF-lag mer og mer over. Ski har sine sjanser, men det er fotrappe og ballsikre gjester som får slippe til litt for lett som scorer med jevne mellomrom og vinner perioden 0-4.

Midtperioden starter som den forrige sluttet – med GIF-scoringer. Etter 3 kjappe bortemål, tar Ski time-out for å rette på formasjon og humør. Ski hever seg et par hakk og er nære på redusering gang på gang. Bortelaget har imidlertid raske og dribleterke løpere som straffer et offensivt Ski hardt. Presset til Ski gir imidlertid til slutt uttelling, og 1-9 før de siste 20 minuttene.

Målsettingen er klar: Vinne siste periode. Og det starter bra med 2-9 etter et minutt. Begge lag har sine muligheter. Ski fortsetter å presse høyt og å stå etter, men igjen viser GIF sin kontringstyrke og fastsetter sluttresultatet til 2-10 fire minutter før slutt.

Ski bærer preg av at flere spillere ikke har fått trent de siste ukene. GIF 2 er et godt og samspilt lag krydret med noen raske og driblesterke spillere. Ski henger til tider rett og slett ikke med. Vi får ta med oss siste periode, og at Ski fortsatt har til gode å gå målløse av banen. Nå er det bare å håpe at helsa holder og at noen gode treninger kan legge grunnlaget for poengsanking i sesongens tre siste kamper.

Ski-GIF 2: 2-10 (0-4, 1-5, 1-1)