H2: To kamper på én uke

Herrer 2 har hatt to kamper denne uken. Først hjemme i treningstiden mot tabelljumbo Høybråten og Stovner 2. Deretter var det mannefall til bortemøtet mot Akerselva 4 i Bjølsenhallen søndag 1.3.

HSIL stilte opp med kun seks utespillere. Vi hadde 11, deriblant én debutant (som gjorde en kjempematch kronet med mål) på seniornivå. I utgangspunktet skal det tilsi at vi kan løpe motstanderen i senk, men de seks spillerne bortelaget kom med, var av et helt annet kaliber enn da vi møtte de sist. De setter opp et tempo kun Holmlia 3 har matchet i kampene våre så langt denne sesongen. I starten av 2. periode er vi bak med 1-3, men før perioden er slutt har vi hentet det inn.

Med initiativet i kampen hadde vi håp om å avgjøre, men da perioden begynner med tre helsvarte minutter og da var vi brått tre mål bak. Da ble det for langt frem, hvertfall når vi får en uforståelig utvisning på stillingen 4-6 med ni minutter igjen. Første gang jeg har sett noen få utvisning for å ta et ben utenfor banen.. Mot slutten, på stillinga 5-7 plukker vi ut Roger på slutten og spiller seks mot fem. Det resulterer i et bøttelass med sjangser, men det er dessverre bortelaget som får sette spikeren i åpen kasse.

Ski 2 – HSIL 2 5-8 (1-2, 2-1, 2-5)

Laget (mål + assist): Roger, Stian, Ronny (1+0), Helge (2+1), Trond (0+1), Trond Oskar, Tobias (1+0), Håvard (1+1), Jonas, Glenn (0+1), Marcus.

Utvisninger: Tobias og Henrik med to min. hver. HSIL: 1×2.

Borte mot Akerselva fikk vi hele fire forfall like før kamp. Dermed var vi kun seks utespillere. Med det utgangspunktet syns jeg vi gjør en kjempematch. Det blir tomt på slutten, så da røyner det litt på. Særlig etter at Glenn fikk en strekk med ti minutter igjen, så da avsluttet vi kampen med fem mann.

Med litt mer marginer og litt bedre presisjon i avslutningene kunne vi faktisk vunnet denne kampen. Jeg syns vi er på høyde spillemessig, og vi skaper mye bra på kontringene vi får. Med sånn spill og med fult lag i de to siste kampene, tror jeg vi skal få to bra opplevelser.

Akerselva 4 – Ski 2 2-8 (3-1, 1-0, 4-1)

Laget (mål + assist): Tom, Roger, Stian, Henrik H (1+0)(!!!), Nico (1+1), Ronny (0+1), Trond Oskar, Glenn