H1: Plassen berga og poeng mot Sveiva

Forrige møte mot Sveiva 2 endte med stygge sifre. ”Heldigvis” for oss spiller elitelaget kvartfinale i NM så de sender et mer eller mindre rent Juniorlag. Da får vi være med å spille innebandy.

Larsy løper som vanlig et halvmaraton og blir belønnet med et mål og to målgivende (bilde hentet fra oblad.no)
Larsy løper som vanlig et halvmaraton og blir belønnet med et mål og to målgivende (bilde hentet fra oblad.no)

2. divisjon innebandy, herrer

Ski Alliansehall

Ski IL Innebandy-Sveiva 2: 6-6 (1-3, 5-3, 0-0)

Sveiva stiller med 9 av 11 spillere født på 90-tallet og de er godt skolert teknisk. Heldigvis for oss har vi en større ”fysisk kapasitet” og veier opp for teknikken til unggutta. Vi stabler nok en gang to rekker på beina takket være Nico som igjen stiller opp.

Etter en brukbar første periode, hvor Sveiva som vanlig er mer effektive enn oss og leder 1-3, tar vi over kampen og ror i land et 6-6 resultat.

For oss er Robert helt rå. I sin tredje seriekamp i 2. divisjon så herjer han med guttungene på Sveiva. Han er alltid på mål og havner ballen i rundvandt er han der også. Han blir belønnet med 2 mål og en målgivende.

Sveiva er et meget sympatisk lag og når vi kombinerer det med gode dommere var det en meget morsom kamp å spille. ØB har en sak her: http://www.oblad.no/Bonuspoeng_for_Ski_mot_Sveiva-5-68-36351.html

Ellers gjorde VIF jobben mot Paradisbukta og plassen er i boks hvis vi ønsker et år til i 2. divisjon…

Med For Ski IL Innebandy:
Daniel Hedblom (MV), Henrik Bjørsell (0+1), Tom A. Hansen, Jonas Leirfall (2+0), Andreas Johannsen, Lars E. Persson (1+2), Matias Arvesen (0+1), Eirik Holstad, Nicolai Gunneng (0+1), Robert Hadin (2+1), Peter Bergman (1+0)