G12: Sluttspillkamp #2

Lørdag 14/3 så fikk G12 besøk av Grei2, for å spille andre sluttspillkampen av totalt tre.

Da vi møtte Grei2 i serien, så hadde vi trøbbel med å komme opp i et høyt nivå og Grei hadde med seg en særdeles god spiller som sørget for at Grei trakk det lengste strået. Ski hadde i dag fått 6 frafall, men er allikevel 10 spillere da Sara gjør debut.

Med fortsatt fokus på pasningsspill og å komme oss oppover i banen langs vantet, så kopler Ski et fast grepp om kampen direkte fra start. Til tross for alt for lange bytter så klarer vi å presse Grei hele veien og det gir fort mål. Med jevne mellomrom så greier Ski å lure Greikeepern og første perioden ender 4-0 til vertene.

Andre perioden fortsetter på samme måte, og Ski klarer å holde presset i anfallssonen. Lange perioder så klarer ikke ens Grei å komme over halve banen. Halvveis i kampen så står det 7-0 og da er det naturlig at fokuset glipper litt og Grei får flere gode målsjanser. Men Mathias M sesongdebuterer i mål på en helt fantastisk måte. Den ene paraden etter den andre sørger for at Grei er målløst helt til slutten av perioden, da de til slutt greier å få en etterlengtet redusering.

Når 7-1 blir 9-1 etter 5 min i siste perioden, så er naturligvis kampen avgjort og resten av kampen blir en rett avslappet affære. 5 mål senere så ender kampen 11-4.

Denne kampen hadde mange pluss. Pluss for press, pasningsspill og ikke minst keeperspill. Kul at begge rekker fungerer meget godt og produserer like mange mål hver, samt at backene er høyt oppe å hjelper til å holde pressen og har mange gode langskudd på mål, inkl. scoring fra halve banen. Merker også at vi har i løpet av sesongen fått en fin bredde i gruppen, da vi har hatt flere frafall de to siste kampene, men klarer fortsatt å spille så godt sammen.

Nå er det bare en kamp kvar av sesongen da vi møter Bærum/Hauger2 i Romsåshallen 22/3.

Ski-Grei2 11-4 (4-0,3-1,4-3)

Skis lag: Mathias M, Oliver, William, Markus, Sara, Tobias, Andreas, Sivert, Emil og Mathias SJ.