H2: Sesongens to siste kamper

Herrer 2 hadde et håp om å avslutte sesongen med stil i sesongens to siste kamper mot OSI 2 og Romsås. Slik gikk det dessverre ikke

Mot OSI begynner vi bra og putter allerede i første bytt. Deretter er det en litt rar kamp. Det skapes få sjanser begge veier, og de få som blir skapt havner sjeldent i mål. For vår del er det ingen som gjør det. Oslostudentene derimot netter tilsammen tre ganger. Igrunn en god kamp fra vår side spillemessig, men vi er ikke direkte nok på mål. Dermed blir det vanskelig å vinne innebandykamper.

OSI 2 – Ski 2: 3-1 (1-1, 0-0, 2-0)

Laget(mål + assist): Tom, Roger, Helge (1+0), Nico, Morten, Henrik H, Stian (0+1), Ronny, Trond Oskar, Tobias og Thai

Hjemme mot Romsås hadde vi et ønske om å revansjere det sure tapet sist. Vi hadde håpet på to uthvilte dommere som kunne holde kampen på en god linje, men dessverre var det kun ett dommerpar i Ski denne dagen. Inkludert vår kamp innebar det seks og en halv time for kamplederne, noe som er veldig, veldig lenge å være skjerpet.

Uansett, resultatet blir at kampen utspiller seg som en aulatrening med høyt fysisk nivå og lite finspill. Vi taper til slutt 9-4, noe som selvsagt ikke bare er pga måten kampen ble. Vi lar oss rive med på Romsås sitt spill, noe som er en type innebandy vi ikke mestrer. Når vi derimot ruller ball og spiller som et lag, noe vi gjør i fem minutter denne matchen, er vi langt bedre enn Romsås. Dessverre klarer vi ikke å opprettholde det og da blir det stygt.

Ski 2 – Romsås: 4-9 (1-1, 2-5, 1-3)

Laget (mål + assist): Tom, Trond Oskar, Stian (1+0), Nico (1+0), Ronny (1+0), Oskar (0+2), Thai, Glenn, Marcus, Håvard, Tobias