D1: Avslutter med seier

Torsdag kveld (19/3) sesongavsluttet Ski med seier borte mot Haugerud i Haugerudhallen. Det ble en jevn og spennende batalje hvor Ski til slutt sikret at alle 3 poeng ble med tilbake til Follo.

Etter 2 kamper med hele 3 backer og 2 løperrekker, var det bedre plass på benken denne kvelden med bare 7 utespillere. Ski fortsatte med 1-2-1-1-formasjonen som har båret frukter den siste tiden.

Kampen blir jevn fra første duell. Begge lag har sine sjanser, men bare Ski får uttelling snaut halvveis inn i perioden etter å ha kranglet ballen inn. Det glipper litt i Ski-presset mot slutten – uten at Ski blir straffet i målprotokollen.

Midtperioden blir lik den første hvor lagene følger hverandre tett. Etter snaue 7 minutter utlikner Haugerud med en humpe-ball som sniker seg mellom køller og ben hele veien frem til nettmaskene. Ski svarer nærmest umiddelbart, men det gjør også vertene på et nytt langskudd. Dermed 2-2 før perioden er halvspilt. Deretter følger en rolig periode for sekrateriatet før Ski igjen tar ledelsen 4 minutter før pausesignalet lyder.

En bra periode av Ski, men intet er avgjort. Ski bestemmer seg for å nyte sesongens siste 20 minutter og ha det gøy med sedvanlig målsetting om å vinne siste periode.

Siste periode blir like jevn og spennende som de to første. Her det ingen som gir seg frivillig. Det er en fin nerve i kampen, og det er gøy å spille og å kjempe sammen for laget. Haugerud klarer å etablere et visst press, men Ski står imot og kontrer inn 2-4, men fortsatt 8 minuttter igjen av kampen. Da vertene reduserer til 3-4 med 5 minutter igjen, sprer usikkerheten seg litt i bortelaget. Ski klarer dog å holde tett og haler det hele i land. Deilig.

En flott sesongavslutning med 7 poeng på de siste 3 kamper. Med det havner Ski på en fin-fin 6. plass á poeng med OSI på 5. plass (pga. bedre målforskjell) etter 6 seire, 1 uavgjort og 9 tap. Laget må si seg veldig fornøyd med dette etter en sesong preget av en tynn stall (mange kamper er blitt spillt med kun én innbytter) pga. bl.a. skader, sykdom og gips. Heldigvis har laget blitt forsterket med nye spillere og comeback som har taklet 2. divisjon med bravur! Dette lover godt for kommende sesong.

Haugerud-Ski: 3-4 (0-1, 2-2, 1-1)

Laget (mål+assist):
Sølvi, Adele, Anita, Linda, B14 (0+1), Hille (2+1), Løe og Helene (2+0)