G14: Endelig seier!

Søndag 22/3 så tok G14 turen til Ellingsrudhallen for kamp mot Ellingsrud.

Etter en lang sesong uten å få spille seg til en seier, så greide G14 til slutt ta seg en velfortjent seier i sesongens siste kamp.

G14 i bortedrakter
G14 i bortedrakter

G14 har hele året hatt vansker å stille lag pga. spillerflukt for sesongstart og mange skader i løpet av sesongen. Hele laget har vist en fantastisk innstilling og innsats, men resultatene har uteblitt. Helt til kampen mot Ellingsrud.

Med 4 spillere fra G12, så stilte Ski med hele 10 spillere mot Ellingsruds sine 7.

Vertene starter best og får 1-0 etter 51 sek, men Martin kvitterer 37 sek senere og sen så har Ski en meget god periode der Christer, Tobias G og Mathias gjør 3 kjappe mål og leder fortjent med 1-4 etter første perioden. I andre så begynner Ellingsrud kjenne av at de kun har en innbytter og Ski presser på for neste mål. Tobias G trykker inn 1-5 halvveis i kampen og gutta har meget god kontroll. Siste perioden blir målløs helt til siste minuttet, da Ellingsrud får en redusering og kampen ender 2-5 til Ski.

Kul at gutta får avslutte sesongen med en real opptur, der Ski styrer og steller i tre perioder.

Ellingsrud – Ski G14 2-5 (1-4,0-1,1-0)

Skis lag (mål+assist): Niels Andre, Tobias G(2+0), Tobias B, Mathias(1+0), Martin Aa(1+0), Simon(0+1), Christer (1+1), Marius(0+1), Viktor og William

Utv. Ski: Tobias G 2min