H1: Seier i siste kamp

Tom stiller selvfølgelig opp når begge H1 målvaktene er ute med sykdom og skade, og vi drar til Bjølsenhallen med to rekker og målvakt. I tradisjonen tro avslutter vi sesongen med en ”ubetydelig” kamp i den hallen, og vi pleier å gjøre det meget dårlig. Det ser ut som om det skulle bli slik igjen når vi litt ut i 2. periode ligger under med 5-1. For eksempel får Paradisbuktas store stjerne, tidligere landslagspiller Ola Sætrang, stå alene litt for my (minst 5 ganger)..  Så tenkte Nico at trikset kanskje kunne være å sette ballen på mål i stedet for uten for…

Mattis leverer en god kamp og to ferdigscora pasninger. Her fra kampen hjemme mot VIF (bilde hentet fra www.oblad.no)
Mattis leverer en god kamp og to ferdigscora pasninger. Her fra kampen hjemme mot VIF (bilde hentet fra http://www.oblad.no)

Bjølsen hallen lørdag 21. mars

2. Divisjon herrer avdeling A

Paradisbukta 7

Ski IL Innebandy 9

(3-1, 2-2,2-6)

Ting løsner og vi begynner å sette sjansene våres og ”Buktas” syv utespillere begynner å merke kjøret. Vi maler på og setter flere kasser. Vi får straffe på stillingen 7-7, og når Philip setter den, leder vi kampen for første gang. Thai sniker seg opp og avgjør 3 minutter før slutt.

Vi gjør en god kamp, og alle utespillere noterer seg for minst ett poeng. Det tror jeg ikke har skjedd før, i hvert fall ikke i 2. divisjon. Ferdighetsmessig er vi to jevne lag, men vi har fordelen av at vi har to fulle rekker.

Med for Ski IL Innebandy: Tom Stordal (MV), Henrik Bjørsell(0+1), Christer Pedersen (1+1), Nicolai Gunneng (2+0), Philip Thorild (2+0), Lars Erik Person (0+1), Tom A. Hansen (1+0), Peder Rossi (0+2), Nils Tore Fladseth (1+0), Eirik Holstad (1+2), Robert Hadin (1+0)