G12: Siste sluttspillkamp!

Søndag 22/3 så tok G12 turen til Romsåshallen og siste sluttspillkamp mot Bærums Verk/Hauger2.

Sist når vi møttes i januar, så var Bærum/Hauger et par nummer for store for oss. Noe som de i regel har vært de seneste årene. Etter et at Andreas og Mathias M måtte melde pass pga. sykdom, så stilte Ski med 11 spillere.

Gutta fikk beskjed om å fortsette med de siste kampenes seierresept: opp langs kantene og komme fort på mål. Backene fikk også beskjed om å komme seg lengre opp i banen for å hjelpe til i pressen og å skyte mye på mål.

Spillet er jevnt i starten og Bærum/Hauger tar føringen etter 2.24. Det fortsetter med sjanser i begge ender av banen. Men Ski har sine vanlige gode 3-4 minutter etter drøyt halvspilt periode der Oliver sprekker nullen, og Martin trykker inn to mål i samme bytt. 1-4 kommer 12 sek etter Martins andre, da Sivert styrer inn et langskudd fra Tobias.

Innfor andre perioden så får gutta beskjed om å være våkne rett fra første duell, da vi pleier å sleppe inn litt enkle mål de første byttene. Men Bærum/Hauger vil annerledes og lykkes å redusere to ganger for det har gått 30 sek. Kampen fortsetter å være jevnspilt og det er først etter 7.23 som Emil gir Ski litt pusterom til 3-5. Et par minutter senere så lyser det 4-5 på tavla og det er full nerve i kampen. Men kort for periodeslutt så bestemmer seg Sivert for at han skal få inn et zorro-mål, og lykkes med dette etter flere forsøk og igjen så får Ski en luke på to mål.

Når Martin lykkes å rulle inn 4-7 etter 52 sek inn i tredje, så føles seieren nær. Men Bærum/Hauger gir seg ikke å lykkes redusere etter 4min, og igjen til 6-7 med 3.40 kvar av kampen. Det blir det en nervepirrende avslutning. Oliver gjør 6-8 med drøyt 2min kvar og Bærum/Hauger får bortdømt en scoring minuttet igjen. Men også denne kampen greier gutta å ro i land og vi avslutter sesongen like bra som vi startet den. Med tre strake seirer. Når vi startet sluttspillet så lå vi sist, men etter tre sterke seirer så lykkes vi å ende helt på topp. Gratulerer!

Bærums Verk/Hauger2 – Ski 6-8 (1-4,3-2,2-2)

Skis lag: Niels André, Oliver, Lukas, William, Mathias SJ, Emil, Markus, Tobias, Magnus, Sivert og Martin.